Skip to main content

O KOMPANIJI

ZADOVOLJNI SMO UČINJENIM!

Zadovoljni smo kvalitetom i postignutim ciljevima i uspesima. Sve postignuto, mi smatramo uspehom, a naš najveći uspeh su ljudi koji nam se vraćaju, kontakti i saradnja koji se obnavljaju kao i umeće zaposlenih da posao iznesu iz dana u dan, iz godine u godinu, vredno i odgovorno.

KO SMO MI?

Hygia Pharm je kompanija u privatnom vlasništvu. Osnivač i vlasnik kompanije je mr ph Mirsad Jandrić. Osnovana je u Novom Pazaru kao apoteka Hygia 1989. godine. Od osnivanja apoteke Hygia, strpljivo smo trasirali put ka stvaranju jedne stabilne i ozbiljne kompanije. Danas u sastavu kompanije Hygia Pharm posluje i Zdravstvena ustanova Hygia sa šest apoteka, u Beogradu i Novom Pazaru, kao i sektor koji nudi administrativno-poslovne usluge svojim inostranim partnerima.

NAŠ CILJ

Naš cilj je istrajnost upravo u trajanju, jer je trajanje vrednost prepoznata kroz postignute ciljeve i ostvarivanje vizije. Naša vizija je zdravlje ljudi, rad na poboljšanju kvaliteta života i dostupnost nezi i zdravom načinu života za što veći deo stanovništva.
Imajući u vidu standard i mogućnosti stanovništva, trudimo se da svojim uslugama, proizvodima, savetima stručnog osoblja, obezbedimo svim našim klijentima kvalitet i vrednost. Ne zaboravljamo da smo deo današnjice, niti našu viziju.